راه های پیشگیری از تب کریمه کنگو
⛔️راه های پیشگیری از تب کریمه کنگو
🔻خودداری از خرید گوشت فاقد مُهر دامپزشکی
🔻 قرار دادن گوشت به مدت ۲۴ ساعت و اجزای داخلی دام
🔻 تا ۷۲ ساعت در فضای سرد فریزر
🔻خودداری از ذبح دام در منزل یا معابر
🔻استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت، دل و جگر
🔻استفاده از وسایل ایمنی فردی (کلاه، عینک، ماسک، روپوش، چکمه، دستکش لاستیکی در موقع تماس با دام و ذبح دام)
🔻تعویض لباس پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام
🔻دامداران، چوبداران و کشاورزان بهتر است در هنگام تماس با دام خودرا از گزش کنه محافظت کنند.
🔻سم پاشی بر علیه کنه در مناطق روستایی